skip to main content

Kom naar onze Zwangere Zaterdag !

Graag zwanger worden of (net) zwanger? Dan bent u van harte welkom op onze informatiebeurs Zwangere Zaterdag. Wij informeren u op die dag uitgebreid over uw aanstaande bevalling, maar er valt voor u en uw partner nog véél méér te beleven.

Ook als u zwanger wilt worden, is Zwangere Zaterdag absoluut een aanrader
Een goede voorbereiding is het halve werk. Op onze Zwangere Zaterdag komt u niet alleen alvast van alles te weten over zwangerschap, bevalling en kraamtijd. U kunt ook persoonlijk advies inwinnen bij onze verloskundigen. Daartoe houden wij een inloopspreekuur waar u zonder afspraak de hele dag door terecht kunt. U krijgt dan ook tips die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw toekomstige baby. Neem uw partner mee! U bent van harte welkom.

Bent u naar de gynaecoloog verwezen voor uw bevalling?
Op Zwangere Zaterdag krijgt u uitgebreide informatie van de afdeling Medische Verloskunde van het UMC Utrecht.

Zwangere Zaterdag vindt plaats tussen 10 en 15 uur in de hal van het WKZ, Lundlaan 6 te Utrecht.
De toegang is gratis. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. 
TIP: Wij raden u aan met het openbaar vervoer te komen. Klik hier voor de dienstregeling van lijn 11 (die rijdt tussen Utrecht Centraal en het WKZ). En hier voor de dienstregeling van lijn 10 (die rijdt tussen Overvecht en het WKZ)

Kiest u ervoor om met de auto te komen, dan vindt u hier een plattegrond waarop wij de gratis parkeerplaatsen in een nabij gelegen parkeergarage met rode pijlen aanduiden.

Zie ook www.zwangerezaterdag.nl 

De N. Huffelsstichting maakt deze informatiebeurs mede mogelijk.